Truck Trading Luxembourg

Rue Edmond Reuter 11, L-5326 CONTERN, Luxembourg

Uw partner in bedrijfsvoertuigen en bosbouwmachines

De passie voor mechaniek dreef de broers Mioli ertoe om in 1972 hun bedrijf Garage Mioli op te richten in het hart van de Belgische ardennen. Al vanaf het begin hebben zij zich gespecialiseerd in DAF-vrachtwagens. 

Om aan de vraag van de lokale markt te voldoen, opende Truck Trading Mioli, onder leiding van directeur Raymond GILES in 2012, Truck Trading Luxembourg (afgekort TTLUX) in Findel.

Naar aanleiding van de voortdurende ontwikkeling van de activiteiten en om de Luxemburgse klanten service van topkwaliteit te bieden, zullen de huidige activiteiten van de garage in het voorjaar van 2021 verhuizen naar de industriezone CONTERN (11 Rue Ed. REUTER). Deze nieuwe garage zal worden uitgerust met ultra-moderne en professionele apparatuur.

De garages Truck Trading Mioli en Truck Trading Luxembourg, die nu volledig onafhankelijk is, maken deel uit van de eerste groep DAF-dealers in BELUX, de Truck Trading Group.

Truck Trading Luxembourg

Rue Edmond Reuter 11
L-5326 CONTERN
Luxembourg

+352-28.85.85.1 info@ttlux.lu Bezoek de website

Automobielsector

DAF, Mercedes, Iveco en Fiat zijn intussen de huismerken die Willy van Doorne International vertegenwoordigt op de Belgische en Luxemburgse markt.

Omwille van marktevolutie, technologische vooruitgang, reglementeringen en hoge klantverwachtingen is schaalvergroting een onontkoombare economische noodzaak geworden.

Meer informatie
Brand Brand
Website design & development by Logo Popkorn